2310929384 6993199129 Αδελφών Εμμανουήλ 50 stamosfot@yahoo.gr
 

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Αλουμινοκατασκευές, Θεσσαλονίκη

Αναζητάτε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα κουφώματα, πόρτες, και κάγκελα για τον χώρο σας;

Η εταιρία "ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ" είναι η ιδανική επιλογή σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των αλουμινοκατασκευών για πάνω από 30 χρόνια και το 2013 ανέλαβε η 2η γενιά. Εξειδικευόμαστε στην παροχή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC , εσωτερικών πορτών, σιτών, και καγκελων, ενώ προσφέρουμε επίσης εξειδικευμένες θωρακισμένες πόρτες για υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - PVC

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - PVC

Η εταιρία μας είναι αφοσιωμένη στην κατασκευή υψηλής ποιότητας συνθετικών κουφωμάτων PVC, τα οποία διακρίνονται για τη μοναδική αισθητική τους και την αξιοπιστία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σε συνεργασία με τους κορυφαίους παραγωγούς αλουμινίου, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε κατασκευές υψηλής λειτουργικότητας, με μοναδική αισθητική και απόλυτη ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Σε ότι διάσταση επιθυμείτε. Κατασκευάζουμε στα μέτρα σας με το προφίλ που επιθυμείτε όλους τους τύπους πορτών αλουμινίου. Εξώπορτες, πόρτες κουζίνας, πόρτες κλιμακοστασίου, εσωτερικές πόρτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΙΤΕΣ

ΣΙΤΕΣ

Οι σίτες που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και απόδοση. Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες.

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Επιλέξτε την πέργκολα αλουμινίου που ταιριάζει απόλυτα στο στύλ και την αρχιτεκτονική του χώρου σας.

ΚΑΓΚΕΛΑ

ΚΑΓΚΕΛΑ

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία σε κάγκελα αλουμινίου και περίφραξη αλουμινίου εξαιρετικής αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες και πολύπλοκες αλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.